måndag 16 januari 2012

Julfirande ....

Som jag tidigare sagt så firade även vi jul som alla andra. Vi var alla samlade hemma hos oss och trots många på relativt liten yta så kändes det inte trångt. Vi hade en avslappnad dag och kväll tycker ja.....tja lite hysteriskt blir det väl när de efterlängtade julklapparna skulle delas ut. Visar lite bilder.

Just nu råder annars sjukstuga här hemma. Jag har väl en trolig halsfluss med hög feber som inte vill ge riktig vika trots både Alvedon och Ipren. Får bli ett besök hos doktorn i morgon. För även om en halsfluss visst kan läka sig själv så tar det för mycket kraft och tid från en mamma med en William på 9 månader.

Kram





2 kommentarer:

  1. Fy å blä för halsfluss! Hoppas du kryar på dig, det är slitigt att gå med feber! Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Krya på dig!! Inte alls kul att vara sjuk och speciellt då med en liten gosse som vill ha uppmärksamhet och busa. Ni ser ut att haft en härlig jul. Det hade vi också, lugnt och skönt tills tomten lämnade huset... då går det liksom fram en tornado och vips är det papper överallt blandat med nya saker och med oss föräldrar som ivrigt yr omkring för att förhindra att inte dom nya sakerna hamnar i skräpsäcken. Puh!!! Ja, alltså lugnt och skönt var det =)
    Ha det gott nu och fortsätt njut av mammaledighet!! Kram

    SvaraRadera