onsdag 4 februari 2009

Kalas men en extra liten överraskning!!....

Min lilla prinsessa fyllde fyra år igår. Men tyvärr jobbade jag kväll så vi firade med släkten idag istället. Detta med tårta är mycket noga för Nellie. Hon har pratat om sin födelsedagstårta länge nu om hur den ska se ut. Så här blev resultatet i alla fall.




Mycket noga med allt det rosa!!

I samband med att gästerna skulle komma så kom även Rasmus hem från sin kompis. Han hade ätit lite där och var inte så sugen på mer mat utan kände av lite magknip. Sen blev han plötsligt sämre och just efter att vi ätit upp vår mat allihop (tack för det ) så kom han till mig och sa att han mådde illa och oops där kom den där härliga kräkan man så väl känner igen. I hallen inför familjen. LOVELY!!!!! Here we go again!!!!

2 kommentarer:

  1. NEEEEEJJJJ!!!! Å vilken otur ni har =0( De ringde från skolan idag å jag fick hämta hem Noa för att han mådde illa men sen var det ingen fara, det gick över och han har ätit både mellis, middag och kvällsfika så han får knata tillbaka till skolan imorgon om inget händer i natt! Hoppas det går över fort för er nu!!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Men ååh vilken otur! Stackarn! Tur att ni hann äta upp den sötasmarriga tårtan iallafall! :) Hoppas det blir bra snarast!! Kram

    SvaraRadera