lördag 25 april 2009

Hej alla. Idag har jag jobbat. En lugn dag i stort. Hjälpt mammor med amning, tänk vad det kan strula ibland. Stötta uppmuntra att inte ge upp men samtidigt inte få mamman att känna sig tvingad. Det är inte lätt att bli mamma. Som gravid är det inte alltid lätt att tänka på tiden efter. Då kommer amningstrubbel som en chock. Kul att se glädjen hos en mamma som inte tror att det finns någon mjölk när det kommer hur mycket som helst när hon pumpar.

Fick oxå tyvärr lite tråkigheter idag där vi inte vet alls hur det kommer gå. Det är så svårt att veta vad som ska sägas. Tänker på dem och hoppas på det bästa vilket det nu är.


Är nu hemma. Solen skiner och barnen leker ute lättklädda.....jaha vadå lättklädda tänker ni som känner min dotter. Nellie går väl lättklädd året runt (ha). Ha en skön eftermiddag och kväll.


Kram

4 kommentarer:

  1. Saknade dig och barnen idag på kören! Det är inte lätt att komma ihåg allt =0) Du missade kakan också! Ses imorgon kanske?
    Kram Linda
    Njut nu av solen ikväll!

    SvaraRadera
  2. Hej Du!

    Jag ska tänka på dem... Ha en underbar dag när ni nu vaknar sköt om er och goa kramar Ina med familj.

    SvaraRadera
  3. Heeij.. tack för dina kommentarer. Matte är såå stolt nu över henne.. men de är jag ju iof alltid, men de är alltid skoj me en prisrosett.

    Måste bara få säga.. såååå fin tunika du funnit på ellos.. wow.. läcker. kram på dej. Helén.

    SvaraRadera
  4. Det är en liten jämthundsvalp vi hämtat hem, sedan tidigare hade vi en rottis :-) Så fint du skriver i inlägget, antar att du är barnmorska? Blev riktigt sugen på en liten till när jag läste... saknar tiden när man ammade.

    Fortsatt trevlig dag!

    Kram kram

    SvaraRadera