
Ingredienser för 4 port
ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
250 g fryst bladspenat el 150 g färsk jag tog färsk i påse och närmare 200 g
2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
2 vitlöksklyftor
6-8 marinerade soltorkade tomater,
ca 50 gsmör
1 tsk salt1 krm svartpeppar
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
Gör så här
Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.
Smaka och njut passar även mycket bra till matlådan.
Kram
Låter smaskigt, måste provas =0) Fast det låter mycket med 400 g vitlök ;0)
SvaraRaderaKram Linda
Heeij.. jodå, de gick bara bra me kaffet.. å mej..hehe. Trött som bara den var jag.. men så är de ju ibland.. vah.. somnade me skeden.. då är man trötter.. men jag fick mej allt ett uppvaknande som hette duga..hehe.
SvaraRaderaGuu,så gott de där verkar vara.. såg smarrigt ut. Kanske man skulle testa det nångång.
Nu är de kanske bäst å förbereda för nattjobbet, sista för denna period.. ha de bra..kram på dej. Helén.
Hej,
SvaraRaderavilken fin blogg du har. Vad roligt att du vill delta i min utlottning. 2 lotter ligger i potten för din del! Lyckat till! MVH Anna-lena
Mums ser verkligen gott ut...Måste jag testa. Stackars hanhundar säger jag bara när dessa tikar löper. Min är ett litet äckel, hihi. Vissa hanhundar är välkomna och vissa lyfter hon på mungiporna åt. Bokstäverna är ca 12 cm höga. Känns som att dom är större. Ha en skön kväll.
SvaraRaderaKram Anne