onsdag 21 april 2010


I söndags den 18/4 var det tre år sedan min mamma dog. I söndags packade vi ihop alla saker från pappas och mammas gemensamma lägenhet. Den lägenhet som mamma så gärna velat spendera härliga dagar då hon gått i pension. Hon hann aldrig gå i pension. Hon pendlade totalt nästan 18 mil om dagen kom hem sent varje kväll för att väldigt tidigt gå upp nästa morgon, hon tyckte om sitt jobb men såg fram emot den dagen då hon skulle slippa gå dit. Den dagen kom aldrig, den 18 april 2007 gick hon dit för sista gången men hon kom aldrig hem...det gick fort...ett blodkärl i hjärnan brast och tog hennes liv. För hennes del måste det varit en skonsam död men dödsbeskedet som kom till oss var allt annat än skonsamt.

Tre år har gått och på samma dag som mamma dog packar vi ihop lägenheten eftersom pappa efter en brokig väg och en jobbig tid tagit beslutet att flytta. Konstigt nog kändes det inte så jobbigt att packa ur lägenheten utan det kändes mer som att "knyta ihop en påse". Mamma finns alltid inom mig och jag vet att hon skulle tycka om den lägenhet som pappa fått.

Innan vi lämnade stan för resan hit gick vi förbi minneslunden där mammas urna är nedgrävd och satte två ljus.

Lämnar här den blomma som du älskade mest...till dig...saknar dig...
Kramar

3 kommentarer:

  1. Tufft, men skönt att det känns bra med nya lägenheten och fina minnen.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Stora, varma kramar.

    /Britt

    SvaraRadera
  3. Blir riktigt rörd av dina ord. Tänk vad underbart för din pappa att du finns där!!! Må gott och var rädd om dig!! Kram Susanne

    SvaraRadera