torsdag 22 april 2010

Innan vi åkte till skåne fick både Nellie & Rasmus feber med hosta. Nu en vecka efter har Nellie fortfarande ca 39 graders feber. Rasmus blev bra några dagar men har nu början till feber igen och väldiga problem med sitt snor. Den pojken kan verkligen inte snyta sig, helt otroligt. Han tycker det är otroligt äckligt när snoret kommer ut, vi försöker lära honom att göra det fort men Nej det går icke...

Trots feber och snor är dom ganska duktiga på att reta varandra. Tog med dom på en liten runda till pappas lägenhet, stannade på IKEA för att handla lite blommor, hittade även en gardin som kostade 79kr...me like.

Annars så är det mest uppplockande av lådor som står på tapeten. Om jag kunde nå kära mamma i himlen så skulle nog både jag och pappa vilja veta hur hon tänkte med alla dessa julsaker....helt otroligt...nog för att jag är ganska sparsam med pynt men detta slår ju alla rekord....allt är fina saker så de får väl ligga där så får pappa variera sig jul efter jul.

här ser ni hur gardinerna blev, eftersom denna lägenhet är gaska liten så måste man nästan ha ljusa gardiner annars känns det som om rummet kryper ihop, ffa så skulle en kappa krympa ihop fönstret totalt.

Många kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar