tisdag 12 januari 2010

Plugg...

Idag blir det nog mest plugg. Ska hämta den lilla arga snart från dagis. Hon har varit borta nu ett bra tag eftersom hon var sjuk veckan innan jullovet och sen ledig i två vckor. Igår var första dagen. Hon hade varit lite ledsen några gånger. Tänk om hon skulle få välja så skulle hon hänga med mig jämt som ett litet plåster. Rasmus är inte lika han heller, nej han vill iväg en sväng till sitt som just nu är skolan med kompisarna.

Vi sitter nu i funderartagen om vi ska byta till abbonemang till 3. Att byta hemtelefoni dit men ändå behålla nummret. Vi kommer i så fall tjäna ca 3200 om året på det och eventuellt mer beroende på andra faktorer. Och det är ju pengar det oxå.... Vi får väl se hur det blir, larmet måste isåfall kopplas om till en GSM sak och det kostar ju 1700kr. Vi räknar på det så får vi se. Någon som kanske gjort likandne som har något att säga så tar jag gärna emot det!

Kram

1 kommentar:

  1. Hej..Jo Jag har nyss helt gått över till 3..funkade bra med nummerflytt och allt! Har haft min mobil hos dem i snart sju år och varit nöjd. Johans(särbon) syster har haft tre Hem i snart ett år och dom sa att de sparar ca 400 i måndaen..och att det fungerat bra. Man slipper ju telias Alla pålägg.;) Ha en bra dag..mågottkramen

    SvaraRadera